uni12Tegnebræt 1
Hosting

Find det billigste og bedste webhotel

Se fordele og priser for de enkelte udbydere, og find den udbyder som matcher dine behov.
Simply.com hosting
Dualhost webhosting
Hosting fra one.com
Hosting

Find det billigste webhotel

Hosting

Guide til valg af hosting

Vi har via vores guide ovenfor gjort det nemt og overskueligt for dig at gennemskue priserne på det danske hostingmarked.

Prisen for hosting

Et af de altafgørende parametre for din nye hostingudbyder er selvfølgelig prisen. Vi ønsker alle at skære ned på vores omkostninger, og hosting er et oplagt sted at gøre det, da det er en løbende fast udgift. Du kan i oversigten ovenfor få den nødvendige information omkring, hvor meget hostingen koster både på månedsbasis og årsbasis. Hvis du udklikker “læs mere” så får du nemlig også vist den årlige pris. Markedet for hosting er presset, og derfor tilbyder nogle udbydere en lavere pris på hosting det første år. Sørg derfor for at holde med, om prisen stiger, når du har betalt det første år. Er du i tvivl kan du altid kontakte udbyderen for at høre.

Trafik og hosting

Trafik til din hjemmeside

Hver gang du har besøgende på din hjemmeside, så skal filen for at vise indholdet hentes. Filerne fylder et antal KB, MB eller GB, og derfor skal der bruges data for at hente filerne ned. Har du mange store filer på din hjemmeside som for eksempel billeder, så kræver det naturligt en større mængde data at hente dem ned. For at din hjemmeside kan vise det rette indhold, er det derfor vigtigt, at din hosting har den rette data. I oversigten får du information om, hvor mange GB hver udbyder har. Tallet finder du i afsnittet serverplads.
 
Startgebyr på hosting
Ligesom med oprettelse ved så mange andre ting, er der ofte et oprettelsesgebyr. Det er selvfølgelig vigtigt, at du kender dette gebyr, så du ikke betaler for meget. Priserne svinger dog en del fra udbyder til udbyder og derfor har vi gjort det synligt i vores oversigt ovenfor. Markedet for hosting kan godt virke uoverskueligt for mange. Det prøver vi at komme til livs med vores oversigt over hosting. For at finde gebyret skal du kigge under punktet, startgebyr.
 
Antal domæner & plads

Hos nogle hostingudbydere er det muligt at have flere domæner tilknyttet et webhotel. Mange er af den overbevisning, at man kun kan have et domæne til et webhotel. Det kan man også kun have hos nogle udbydere, men som sagt er det muligt at have flere domæner hos nogle udbydere. Jo flere hjemmesider du har på et hotel, jo mere plads vil det selvfølgelig også kræve. Dog er det sjældent at websites og netbutikker fylder det helt store. Derfor kan mange klare sig med ned til 10gb og stadig have flere hjemmesider. Har du dog et større website med store filer, skal du bruge mere plads. I oversigten ovenfor kan du let danne dig et overblik over, hvor mange domæner du kan have, samt for meget plads, der er inkluderet.

Backup er vigtigt

Går din hjemmeside ned, eller du mister data og filer med mere helt uventet, er det enormt vigtigt, at der er taget backup af dit site. Derfor er backup også en væsentlig del af hosting, og derfor er det noget, du skal have med i dine overvejelser, når du vælger udbyder. I oversigten kan du nemt aflæse, hvor ofte der bliver taget backup det pågældende sted.

One-click installationer

Med en one-click installation, kan du hurtigt og let installere et CMS-system på dit domæne uden at have det mindste kendskab til kodning. Som navnet også antyder, så tager det ikke mere end 1 klik, så har du installeret et CMS. De danske hostingudbydere tilbyder oftest one-click til de mest populære systemer som WordPress, Prestashop, Joomla og så videre .Ved du på forhånd, hvad din hjemmeside skal bygges i, anbefaler vi hos Findhosting.dk, at du undersøger om udbyderne tilbyder one-click på det CMS-system, du planlægger at bygge din hjemmeside i.